Deltag

Bliv medlem af Mariposa’s Sambaskole.

11245507_10153357340058872_6157460037432133965_n

Sæson 2021 

Mariposa Sambaskole har workshop fra midt i maj 2021. Det sker på øvestedet Jenagade 21. Her kan alle der har lyst komme og opleve hvordan, vi musikere og dansere øver os. Kontakt os gerne efter. Tidligere erfaring er ikke noget krav for deltagelse.

Deltagelse

Du er velkommen til at deltage uanset alder, køn, hårfarve eller hudfarve. Vi har både mænd og kvinder der danser og spiller på trommer. Hos os er der ikke nogen der ikke passer ind. Vi har et rigtigt godt sammenhold, og er altid åbne for nye mennesker i vores gruppe. Medlemskab i Mariposa koster 350 kr. hvert halve år (300 kr. for studerende og arbejdsløse og 200 kr. for passive medlemmer. Dertil kommer hvert halve år et undervisningsgebyr på 250 kr. og evt. det nye gebyr på ca. 75 kr, som Københavns kommune måske vil pålægge medlemmer fra september 2019.

Ingen krav

I dansegruppen er der plads til alle, og der er ingen krav om at stille op i bikini eller have modelfigur for at kunne være med. Samba handler først og frem om glæde og om udstråling. Vi har mange forskellige kostumer, som designes til den enkelte og til koreografierne for de rytmer, vi spiller. Der er undervisning både for begyndere og øvede ifølge tiderne nedenfor.

Musikken

I musikergruppen er vores musik er primært Samba, Samba Reggae, Funk, med forskellige breaks. Vi har trommer og alt nødvendigt tilbehør til alle. Vi har også vores eget lydanlæg og spiller evt. enten med eller uden sang alt afhængig af hvilke jobs, vi er ude på. Der er undervisning både for begyndere og øvede ifølge tiderne nedenfor.

Øve Sted
Vi øver om søndagen kl 17.00-20.00 i Multihallen ved Kofoeds Skole Jenagade 21 2300 københavn S, tæt ved Amager, Øresund og Lergravparken metrostation. Nogle mandage aftener er der også øvninger. Se dog under nyheder omkring nytår og Corona.

Vi tilbyder også…

  • Godt humør.
  • Samba-glade mennesker.
  • Hytteture.
  • Fest og farver.
  • Flotte shows og parader.
  • Farverige kostumer.
  • Rejser i Danmark og i udlandet.

Har du nogle spørgsmål ?

Så kontakt leifhorn@gmail.com.

Der er lukket for kommentarer.