Deltag

Bliv medlem af Mariposa’s Sambaskole.

11245507_10153357340058872_6157460037432133965_n

Sæson 2023 

Mariposa Sambaskole har øvere for såvel dansere som musikere i juli 2023. Det sker på øvestedet Jenagade 21 ved Multihallen ved Kofoeds Skole. Fra 3.september 2022 starter et dansehold op på Tagensbo Skole, Magistervej 4, lokale 9. Der er dans med samba fra 16 til 18 hver søndag i samarbejde med Michelle, Stine og Julie. Fra oktober regner vi også med at der stater hold med musik og dans i samarbejde med Meire. Til disse træninger kan alle der har lyst komme og opleve hvordan, vi musikere og dansere øver os. Kontakt os gerne efter. Tidligere erfaring er ikke noget krav for deltagelse.

Deltagelse

Du er velkommen til at deltage uanset alder, køn, hårfarve eller hudfarve. Vi har både mænd og kvinder der danser og spiller på trommer. Hos os er der ikke nogen der ikke passer ind. Vi har et rigtigt godt sammenhold, og er altid åbne for nye mennesker i vores gruppe. Medlemskab i Mariposa koster 100 kr. hvert halve år. Dertil kommer hvert halve år et undervisningsgebyr alt efter hvilken undervisning, som du følger.

Ingen krav

I dansegruppen er der plads til alle, og der er ingen krav om at stille op i bikini eller have modelfigur for at kunne være med. Samba handler først og frem om glæde og om udstråling. Vi har mange forskellige kostumer, som designes til den enkelte og til koreografierne for de rytmer, vi spiller. Der er undervisning både for begyndere og øvede ifølge tiderne nedenfor.

Musikken

I musikergruppen er vores musik er primært Samba, Samba Reggae, Funk, med forskellige breaks. Vi har trommer og alt nødvendigt tilbehør til alle. Vi har også vores eget lydanlæg og spiller evt. enten med eller uden sang alt afhængig af hvilke jobs, vi er ude på. Der er undervisning både for begyndere og øvede ifølge tiderne nedenfor.

Øve Sted
Vi øver foreløbigt søndage ved Tagensbo Skole, Magistervej 4, men fra oktober håber vi også at øve onsdage og torsdage ved Tagensbo Skole og søndage ved Kofoeds Skole Jenagade 21 2300 københavn S, tæt ved Amager, Øresund og Lergravparken metrostation. Se dog under nyheder omkring Sæson 2023.

Vi tilbyder også…

  • Godt humør.
  • Samba-glade mennesker.
  • Hytteture.
  • Fest og farver.
  • Flotte shows og parader.
  • Farverige kostumer.
  • Rejser i Danmark og i udlandet.

Har du nogle spørgsmål ?

Så kontakt leifhorn@gmail.com.

Der er lukket for kommentarer.