Booking

Mariposa Sambaskole tilbyder shows og parader i alle størrelser og i alle prisklasser.

Vi skaber liv og glade dage til din fest

Vi optræder ligeså gerne med 6 energiske musikere og dansere, som med store flotte parader, der indeholder sensuelle og smukke dansere, dekoreret med perler, fjer og pailletter, musikere i rytmisk trommeorkester, flotte og festlige kostumer, i alt op mod 35 optrædende på én gang. Det er kun kunden der sætter grænsen.

marposa billed hjemme side

Showet

Mariposa kan med sine dansere og musikere tilbyde et energisk, farverigt, inspirerende og uforglemmeligt sambashow. Showet veksler mellem forskellige koreografier i grupper og solodans.

Vi kan komme med:

Mange levende, sensuelle, smukke dansere i flotte og festlige kostumer dekoreret med perler, fjer og pailletter.
Brasiliansk sang og stort rytmisk trommeorkester med mange forskellige slagtøjsinstrumenter.

Forskellige typer eksotisk brasiliansk sambamusik blandt andet Timbalada og Samba Reggae (Afrobrasiliansk populærmusik)

Andre Arrangementer

Mariposa kan også skræddersy et arrangement efter netop dine ønsker, både hvad angår størrelse og længde. Gruppen kan skabe liv og glade dage ved små, såvel som store arrangementer. Alt lige fra private fester, som receptioner, jubilæer, bryllupper, gallafester, polterabender, fødselsdage, og til større arrangementer, som firmafester, promotions, kongresser, team building kurser, diskoteks job, byfester, havnefester og meget, meget andet…

Undervisning

Mariposa kan endvidere tilbyde at komme ud og undervise både i brasiliansk sambadans og -musik, hvor deltagerne selv kan få lov at prøve kræfter med de svære, men også meget sjove grundrytmer og grundtrin. Er du blevet så fristet at du har lyst til at prøve det for alvor, så læs mere under linket Deltag, hvor du har mulighed for at være med i Mariposa.

Prisen kan svinge

Priserne på et show eller en parade afhænger af mange ting. Hvad skal vi præstere? Hvor mange skal vi stille op med? Hvor skal vi stille op? Hvor mange tilskuere er der? Og så videre. Derfor har du mulighed for at kontakte os, og laver vi et tilbud der passer til dine ønsker. Har du andre spørgsmål eller er interesseret, kan du kontakte booking ansvarlige, se nedenfor.

Kontakt

Booking ansvarlige kan kontaktes pr. telefon Leif +45 6061 9041 eller Evan 42224262. Via. E-mail adressen  michellekjaer@hotmail.com eller  leifhorn@gmail.com eller erl@child.dk .  Bank: Spar Nord Reg-nr: 9873 konto-nr 8730287268. CVR NR: 11835082.

Der er lukket for kommentarer.